Over Denise

Over Denise’s Bakery
Welkom op Denise’s Bakery! Deze blog is in oktober 2015 opgericht om mijn recepten met iedereen te kunnen delen. Ik hou enorm van bakken en doe dit dan ook erg vaak. Ik zocht een manier om mijn recepten te kunnen bewaren en nog eens terug te lezen. Ik besloot hier een blog over te maken; zo kon ik mijn recepten niet alleen zelf nog eens terug zoeken, maar kunnen ook anderen hiervan genieten!

Op deze blog zul je voornamelijk zoete recepten vinden. Ik vind bakken namelijk fantastisch, maar koken is echt niet mijn ding. Bakken is echt mijn hobby, vind ik heerlijk om te doen en werkt echt ontspannend voor mij. Koken daarentegen vind ik enorm stressvol. Alles moet tegelijkertijd, snijden terwijl er al dingen in de pan liggen (en negen van de 10 keer aanbranden), nee niet aan mij besteed! Af en toe zal er wel een hartig recept voorbij komen, want zodra een recept in de oven moet wordt het vaak al interessanter. Ik ben echter wel echt een zoetekauw dus daar ligt wel de focus op!

Over Denise
Mijn naam is, zoals je wellicht al door hebt, Denise. Geboren in Breda, getogen in Oosterhout. Bij velen is bakken er met de paplepel ingegoten. Bij mij is dit niet het geval. Mijn oma wil af en toe nog wel eens appeltaart bakken (die overigens wel to die for is!) en mijn moeder bakt nog wel eens een boterkoek (uit een pakje wel te verstaan; al heeft ze laatst verse gemaakt. Vooruitgang!). Als ze op die uitzonderlijke momenten wel in de keuken stonden om iets te bakken vond ik het altijd wel enorm leuk om mee te helpen! Bakken thuis deed ik toen ik wat ouder werd ook niet vaak, mijn moeder heeft namelijk een lichtelijke vorm van smetvrees dus dat ik er in de keuken een troep van maakte vond ze maar niets. Totdat het moment daar was en ik op mijzelf ging wonen. Mijn eerste dag daar had ik geen idee wat ik moest doen. Zat ik daar alleen. En nu? Dus besloot ik te gaan bakken! Scones, ik weet het nog goed (om ze vervolgens bij mijn ouders thuis op te eten haha). Sindsdien is het hek van de dam en is het een echte hobby geworden!

Naast bakken houd ik nog van afspreken met vrienden, lekker uit eten gaan, hardlopen, winkelen en heb ik een serieuze Netflix verslaving.